Binnenkort nieuwe woningen in Watermaal-Bosvoorde

In 2017, heeft de Brusselse Regering ingestemd om aan de Brusselse Gewestelijke Huisvestingmaatschappij (BGHM) het management van een project voor de bouw van sociale woningen toe te vertrouwen.

En dit op grond van “Aan de Rand van het Zoniënwoud” C.V., gevestigd te Dries 32 in Watermaal-Bosvoorde. Dit bouwwerk maakt deel uit van de “Habitat Alliance” plan van de BGHM.

In augustus 13 zal de bouw van dit nieuwe driewoningen gebouw, waarvan er één op de begane grond bestemd is voor mensen met beperkte mobiliteit (MBM), worden gestart.

Het project omvat de plaatsing en aansluiting van geprefabriceerde houten paviljoens en de aanpassingen van de omgeving rondom.

Het project zal ongeveer 6 maanden duren en zal worden uitgevoerd door TS Construct, van maandag tot vrijdag van 7:30 tot 17:00 uur (technische lokaal: Elandstraat, 70).

Het grootste deel van het lawaai zal plaatsvinden tussen augustus en september. In oktober en november zal de houten structuur opstijgen om plaats te maken voor interieurwerk.

Voor alle vragen over het Habitat Alliance project https://slrb-bghm.brussels.